Зима близько: У Харківській області людям видаватимуть буржуйки

Україна готується до холодів

У Чугуєві мешканцям почали видавати буржуйки, які купили за гроші із місцевого бюджету. Про це розповіла мер міста Галина Мінаєва.

"Так, ми готуємось до будь-якого розвитку подій взимку, пам'ятаючи про підступність ворога, який вже продемонстрував свою звірячу сутність ударами по об'єктах критичної інфраструктури. Хочу особливо підкреслити, що буржуйки ми закупили у місцевих виробників, які довели якість своїх виробів", - написала Мінаєва у своєму телеграм-каналі.

Одну буржуйку передали Чугуївському відділенню екстреної медицини. Ще три пічки отримали об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, які облаштовують укриттями. 

"Відвідавши ці укриття, була приємно вражена згуртованістю наших людей, які з любов'ю облаштовують навіть це, тимчасове житло. Хочеться сподіватися, що буржуйки, як і укриття, не стануть нам в нагоді цієї зими. Проте ми повинні бути готові до будь-яких несподіванок", - зазначила Галина Мінаєва.

Контекст:

РФ двома крилатими ракетами обстріляла один із найважливіших інфраструктурних об'єктів Харківщини – ТЕЦ-5. Без світла та частково без водопостачання опинилися п'ять областей. На щастя, спецслужби оперативно все поновили, але перебої з електрикою спостерігалися наступні два дні.

"Ситуація – складна, але повністю контрольована. З такою цинічною злістю російський агресор цілеспрямовано знищує енергетичну інфраструктуру міста. Це своєрідна помста за успіхи наших ЗСУ на фронті, але я впевнений, що ми встаємо", - наголосив мер Харкова. Також повідомляється, що до Харкова направлено додаткові підрозділи ДСНС та вирішується питання забезпечення міста генераторами енергії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися