Темпи підготовки Харківської області до опалювального сезону

У Харківській ОВА повідомили, що, попри бойові дії та обстріли, роботи з підготовки області до зими тривають.

У Харківській області житловий фонд готовий до наступного опалювального сезону на 89%. Теплове господарство вдалося підготувати на 80,3%, а об'єкти соціальної сфери - на 64%, водопровідно-каналізаційне господарство - на 81,9 %. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова. Він зазначив, що проводяться відновлювальні роботи на об'єктах, що постраждали внаслідок обстрілів та бойових дій.

Проте, за словами очільника Харківської ОВА, ситуація з підготовкою до зими на деокупованих територіях області складніша. Триває розмінування та вивчається пошкодження критичної інфраструктури у Куп’янському, Ізюмському районах та частині Чугуївського району.

У деокупованих населених пунктах Харківської області, де поки що відсутнє електропостачання, створюють резервний запас палива та обладнання для альтернативних джерел енергії. Також для жителів громад виготовляють та закуповують засоби індивідуального обігріву. 

Олег Синєгубов запевнив, що працівники роблять усе можливе, щоб мешканці всіх районів Харківщини мали взимку тепло.

А в КП "Харківські теплові мережі" повідомили про завершення підготовчих робіт у 27 будинках Немишлянського району. Наразі ділянки, де проводилися планово-попереджувальні роботи, асфальтують. 

У комунальному підприємстві зазначили, що особливу увагу працівники приділяють зверненням громадян та підготовці внутрішньобудинкових систем до подачі теплоносія.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок ракетних обстрілів та часткової окупації Харківської області було пошкоджено майже 200 медичних закладів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися