Три тисячі сімей на Салтівці тепер із газопостачанням

Роботи тривали близько місяця.

Через сильні руйнування після обстрілів військами Російської Федерації, газопроводи в житловому районі Салтівка-3 дуже постраждали. Для їхнього відновлення знадобилося більше місяця. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію прес-служби Харківської міськради.

Фахівці АТ "Харківміськгаз" щодня змінювали кожну пошкоджену область у газових трубопроводах, заварювали тисячі отворів від уламків, а іноді й повністю переносили газопроводи для їхньої стійкої та безпечної роботи.

"Щоразу ворог намагався завдати шкоди і прагнув обстріляти вже відремонтовані ділянки, але фахівці "Харківміськгазу" докладають усіх зусиль, щоб відновити їх. Наразі газовики повернули газопостачання приблизно у три тисячі сімей у вцілілих будинках у Салтівці -3", – зазначили у компанії.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові після обстрілу спалахнув газопровід . Ворожі обстріли спричинили аварію на газопроводі високого тиску в Харкові. Завдяки швидкому реагуванню та оперативній роботі фахівців аварію вдалося ліквідувати менш ніж за добу.

Так, снаряд потрапив у газопровід високого тиску діаметром 700 мм. За повідомленням АТ "Харківміськгаз", бригада аварійно-диспетчерської служби газовиків та служби ДСНС оперативно прибули на місце та усунули пожежу. Завдяки злагодженій роботі ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі було проведено швидко. Фахівці компанії локалізували пошкодження, ліквідували витік газу та виконали зварювання пошкодженої ділянки без відключення споживачів від природного газу.

"Ворог цілеспрямовано обстрілює об'єкти критичної інфраструктури Харкова, роблячи підступні спроби залишити людей без життєво необхідних електроенергії, води та газу", - зазначили у АТ "Харківміськгаз".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися