У будинку, пошкодженому обстрілом, у Холодногірському районі відновили газопостачання

У під’їзді багатоквартирного будинку, зруйнованого обстрілом російських військових, продовжують працювати фахівці служби ДСНС.

У Холодногірському районі спеціалісти АТ "Харківміськгаз" виконали заміну пошкодженого вимикаючого пристрою та відновили постачання газу в багатоквартирний будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У компанії зазначили, що через ворожий обстріл Холодногірського району було пошкоджено житловий багатоповерховий будинок та комунікації в ньому. Фахівці провели заміну пошкоджених газових систем та вимикаючого пристрою. Після виконання робіт спеціалісти також провели комплексну перевірку внутрішньобудинкових газопроводів на щільність та герметичність. Газопостачання в уцілілих під’їздах було відновлено згідно з правилами безпеки.

При цьому в Харківській міській раді повідомили, що у під’їзді, який було зруйновано обстрілом, продовжують працювати спеціалісти служби ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що газопроводи у житловому районі Салтівка-3 зазнали значних руйнувань після обстрілів міста військами Російської Федерації. Щоб відновити постачання блакитного палива у домівки містян знадобилося більше місяця. Спеціалісти АТ "Харківміськгаз" щодня ліквідовували пошкодження, заварювали отвори та переносили газопроводи, щоб збільшити їхню стійкість та забезпечити безпечну роботу.  У компанії повідомили, що щоразу ворог намагався завдати шкоди і прагнув обстріляти вже відремонтовані ділянки газопроводу. Однак, газовикам вдалося відновити постачання газу приблизно у три тисячі сімей у вцілілих будинках житлового масиву Салтівка -3.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися