В Ізюмі почали ремонтувати мережі газопостачання

Спеціалісти АТ "Харківгаз" почали проводити обстеження та виконувати ремонт газопроводів на деокупованих територіях Харківської області.

У населених пунктах Харківщини, звільнених від російських окупантів, тривають роботи з ліквідації наслідків бойових дій. Фахівці розпочали відновлювальні роботи в Ізюмі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. 

Роботи тривають на газотранспортних мережах - трасу газогонів спочатку перевіряють сапери ДСНС. Далі працівники газової служби обстежують мережі на наявність витоків. Напередодні вдалось ліквідувати два значних розриви на трубах, які виникли внаслідок російського бомбардування.

В АТ "Харківгаз" розповіли, що, відновлення інфраструктури Ізюму - дуже складна задача, адже масштаби руйнування, спричинені російськими військами, значні. Однак спеціалісти приступили до ремонтів, тож роботи тривають у повному обсязі. 

Також відновлювальні роботи проводять у Золочівській, Печенізькій і Дергачівській громадах. 

Варто зазначити, що в результаті удару загарбників у Печенізькій громаді пошкоджено дві ділянки поліетиленових розподільних газопроводів. У Золочівській громаді тривають ремонти пошкоджених газопроводів будинків та ділянок розподільної системи. У Слатиному після проведення ремонтних робіт газовики випробовують газопроводи високого тиску на щільність.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Холодногірському районі спеціалісти АТ "Харківміськгаз" відремонтували газопровід та відновили газопостачання у багатоквартирному будинку. А у Харкові газовики відновити постачання блакитного палива приблизно у три тисячі сімей у житловому масиві Салтівка-3.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися