У Золочівській громаді відновили електропостачання: підключили понад 3500 споживачів

Без електроенергії залишалася частина селища Золочів. Не було електропостачання в селах Березівка, Олександрівка, Довжик.

Станом на 23 вересня спеціалісти “Харківобленерго” повністю відновили пошкоджені повітряні лінії в населених пунктах Золочів, Олександрівка, Березівка, Довжик та інших. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

З початку вересня у результаті обстрілів з боку Російської Федерації ці населені пункти були знеструмлені. Спеціалістам компанії вдалося відновити постачання електроенергії понад 3500 споживачам. Енергетики сподіваються найближчим часом відремонтувати й ті об'єкти, до яких не було доступу кілька місяців.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 11 вересня військові Російської Федерації двома крилатими ракетами обстріляли один із найважливіших інфраструктурних об'єктів Харківської області – ТЕЦ-5. Після вибухів споживачі в області та сусідніх регіонах почали спостерігати перебої з електропостачанням. Електроенергія зникла або повністю, або спостерігалась дуже слабка напруга. Водопостачання також не було частково у п'яти регіонах. Без світла залишалося кілька областей: Харківська, Сумська, Полтавська, Дніпропетровська та частково Донецька. Харків'яни, які в момент обстрілу перебували в метро, вийшли з вагону та йшли пішки тунелем до найближчої станції. У ДСНС повідомили, що внаслідок ракетного удару виникла пожежа в обладнанні об'єкта та в адміністративній будівлі, яка до того ж зазнала сильних руйнувань. Загинули 2 працівники.

На ранок 12 вересня у Харкові та Харківській області електропостачання та водопостачання  було відновлено. Метро та наземний електротранспорт працювали у штатному режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися