Обстріл Харківщини: є поранені, серед них – діти

Поранені сестри 10 та 17 років.

Найбільше ворог обстрілює Куп’янський район Харківської області. Також рашисти тероризують населені пункти на кордоні з РФ та на лінії зіткнення.

Сьогодні, 24 вересня, рівно 7 місяців від початку повномасштабного російського збройного вторгнення в Україну. Російські збройні формування продовжують обстріли Харкова та населених пунктів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, найбільше від обстрілів страждає Куп'янський район. За минулу добу там зазнали поранення п’ять людей, в тому числі двоє дітей – сестри 10 та 17 років.

В Чугуївському районі поранення отримав 45-річний чоловік. Він підірвався на міні під час збору грибів. Аналогічний нещасний випадок трапився з 24-річним мешканцем Ізюмського району, який також збирав гриби.

"Вкотре нагадую усім – відвідування лісів зараз є дуже небезпечним через велику кількість мін та нерозірваних боєприпасів. Тільки за минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили на території області 578 вибухонебезпечних предметів. Закликаю утриматися від відвідування лісів, зараз це може коштувати життя або здоров'я", – написав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі.Харків" повідомляли:

На Харківщині у лісах закопані міни – місцевих жителів просять не ходити погриби.

Печенізький селищний голова Олександр Гусаров попередив про небезпеку в лісах і на полях громади місцевих жителів та любителів "тихої охоти" із інших громад, хто може захотіти з'їздити за грибами в улюблені місця.

"У Харківській області в період військового стану ЗАБОРОНЕНО відвідування лісів та полювання, - наголосив він. – Любителям збору грибів, які наразі  активізувалися в смт Печеніги, нагадую, що прогулянка до лісу чи до лісополоси за грибами може обернутися трагедією. За інформацією рятувальних служб, кількість не здетонованих снарядів і мін, які залишили московити на нашій землі, дуже велика. Над їх розмінуванням працюють відповідні служби".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися