Росіянин перетнув кордон на Харківщині і виявив бажання воювати за Україну

Нацгвардійці та військова контррозвідка затримали порушника кордону.

Чоловік незаконно перетнув державний кордон поблизу села Уди, що на Харківщині,був затриманий правоохоронцями та розповів, що осуджує путінський режим та висловив бажання воювати за Україну. Про це Повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Національної гвардії України.

Росіянин повідомив, що родом з Ленінградської області, ніколи не воював та не служив в армії.

"Військовий квиток є — отримав у районному військкоматі. Перейшов кордон поблизу села Шестянка [обмовка, йдеться про Щетинівку, Бєлгородської області], вночі. Добирався на таксі. Прибув вступити в армію, українську. Як громадянину мені не подобається те, що відбувається тут і там. Теперішнього президента я не підтримую. Я проти війни з Україною", — розповів затриманий.

Наразі тривають слідчі дії щодо нього та перевіряється надана ним інформація. Як повідомляється, громадянин РФ був вдягнений у військову форму (не штатну), мав при собі паспорт та військовий квиток. Порушник кордону запевнив, що має багато однодумців-опозиціонерів у різних кутках держави-агресора, але вони поки недостатньо сильні та організовані, аби протистояти каральній машині путінського тоталітаризму. Також він переконаний: поразка російських окупаційних військ в Україні обов’язково призведе до демократизації його країни.

Rylqq6rFGQuFHSSvecp0NL9sz.jpg

V0s5-1_IJefE2tsgSQhP3-_Ol.jpg

XqUSGVF0kiOysO7v1rxD1EDq9.jpg

Раніше у "Коментарях. Харків":

Харків’янка виманювала гроші у іноземців. Американець надіслав їй 16 тисяч доларів. 45-річна шахрайка прикидалася молодою дівчиною та знайомилася з іноземцями онлайн. Різними приводами вона виманювала у чоловіків гроші. За скоєне їй загрожує до 3 років ув’язнення.

Правоохоронці встановили, що 45-річна жінка розміщувала оголошення на сайтах знайомств та спілкувалася з чоловіками-іноземцями від імені 22-річної дівчини. Під час переписки "дівчина" надсилала привабливі фото та розказувала, що готова до серйозних стосунків та хоче заміж. Різними приводами шахрайка виманювала у чоловіків гроші, які ті переводили їй на її рахунок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися