На Харківщині відновили рух переправою на шляху до Ізюму

Працівники дорожніх служб продовжують розчищати дороги Харківщини від наслідків бойових дій

На деокупованих територіях Харківської області дорожники продовжують прибирати з автошляхів рештки військової техніки, блокпостів російських військових. Також проводиться аварійний ремонт покриття, монтування елементів дорожньої інфраструктури. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення “Укравтодору”.

Дорожні служби розчистили ще 10 кілометрів державних автошляхів. Працювали на трасі Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка. Там на єдиному вцілілому в’їзді до Балаклії розчистили покриття від решток боєприпасів і військової техніки та провели аварійний ямковий ремонт. Дорожники також розпочали поточний дрібний ремонт, щоб автомобілі змогли швидко та безпечно рухатися до міста.

На автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський був розпочатий демонтаж підірваного мосту. З проїзної частини прибирали та вивозили сторонні предмети. Також спеціалісти ліквідовували руйнування дорожнього покриття, влаштовували дорожні труби і проводили земляні роботи.

На трасі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро провели аварійну ліквідацію ямковості та лагодили металеве бар’єрне огородження.

На відрізку Т-21-21 Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха дорожні служби забезпечили проїзд за допомогою ліквідації ямковості різними способами.

Усього з моменту деокупації частини Харківщини у вересні прибрано 134 км доріг державного значення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з Харкова до Балаклії пустили два рейкових автобуса. Адже попит на рейс до деокупованих міст збільшився.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися