Одного рейкового автобуса замало: до Балаклії подвоїли рухомий склад

Укрзалізниця додала додатковий рейковий автобус до деокупованої Балаклії.

Вже відсьогодні з Харкова до Балаклії поїхав не один рейковий автобус, а одразу – два. Оскільки попит на рейс до деокупованих міст збільшився, то замість одного рейкового автобуса Pesa з суботнього ранку 24 вересня запустили два.

Поїзд №6403/6402 Харків – Балаклія – Харків вирушає щодня з Харкова о 07:00 та прибуватиме до Балаклії о 09:33. З Балаклії вирушає о 09:58 та прибуває до Харкова об 12:24.

Поїзд №6407/6404 вирушає щодня з Харкова о 15:50 та прибуває до Балаклії о 18:14. З Балаклії вирушає о 18:39 та прибуває до Харкова о 21:09.

Зупинки передбачені по станціях Основа, Жихор, Зміїв, Занки, Шебелинка, додано зупинку на станції Слобожанська.

Квитки вартістю 29 гривень можна буде придбати в касах та у провідників під час поїздки.

Нагадаємо, що у звільнених від окупантів населених пунктах місцеві мешканці, за звичкою, почали сезон збирання грибів. Але рятувальники та представники влади нагадують, що у зараз це вкрай небезпечно. Вже зафіксовано більше десяти випадків підриву на мінах місцевих мешканців та співробітників аварійно-рятувальних служб.

Печенізький селищний голова Олександр Гусаров попередив про небезпеку в лісах і на полях громади місцевих жителів та любителів "тихої охоти" із інших громад, хто може захотіти з'їздити за грибами в улюблені місця.

"У Харківській області в період військового стану ЗАБОРОНЕНО відвідування лісів та полювання, - наголосив він. – Любителям збору грибів, які наразі  активізувалися в смт Печеніги, нагадую, що прогулянка до лісу чи до лісополоси за грибами може обернутися трагедією. За інформацією рятувальних служб, кількість не здетонованих снарядів і мін, які залишили московити на нашій землі, дуже велика. Над їх розмінуванням працюють відповідні служби".

У Чугуївському районі лише за 22 вересня на мінах підірвались 8 жителів. Вибухові травми отримала 67-річна жителька села Гракове та 52-річний житель селища Чкаловське.  Також у полі поліцейський офіцер громади виявив двох підірваних на міні трактористів. Їх доставили до Чугуївської районної лікарні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися