В одному з будинків російська авіабомба вбила 50 осіб: як виглядає Ізюм після окупації

Під час тимчасової окупації війська РФ катували та вбивали цивільне населення

Війська Російської Федерації вбивали та катували українців, знищили їхні оселі. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення служби зв‘язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. 

У службі повідомили, що в одному з будинків російська авіабомба вбила п’ять десятків людей. “І це, на жаль, лише маленька частина жертв серед цивільних в Ізюмі та навколишніх селах”, – йдеться в повідомленні Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Повідомляється, що підрозділи Десантно-штурмових військ захищали людей до останнього і першими перейшли в контрнаступ та звільнили Харківську область.

“Вони принесли сюди смерть та руйнування. Окупанти намагались нас знищити, але зазнали поразки. Всі будинки Україна відбудує, а кожна жертва російського тероризму повернеться загарбнику із трійцею. ДШВ ЗС України це гарантують”, –  повідомили у підрозділі ЗСУ.

Також показали, який вигляд має територія Харківської області після тимчасової окупації російськими військовими. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що майже у всіх деокупованих населених пунктах Харківщини було виявлено приміщення для катувань. Балаклея, Ізюм, Козача Лопань, Куп’янськ, Вовчанськ – тут знайдені облаштовані катівні. Виявляють правоохоронці також місця масового поховання людей. Деякі з територій заміновані. В Ізюмі за тиждень роботи на місці масового поховання було ексгумовано 447 тіл загиблих - серед них є діти. А у рештків деяких осіб встановити стать не вдалося.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися