Харківщина отримала понад 4000 наборів теплого одягу для дітей-переселенців

У Харківській ОВА розповіли, що є потреби у теплих речах на деокупованих територіях як для дітей, так і для дорослих

У межах спільного гуманітарного проєкту Мінреінтеграції та дитячого фонду ЮНІСЕФ до Харківської області надійшли набори теплих дитячих речей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

Харківщина вже отримала комплекти теплих дитячих речей - понад 4000 осінніх та зимових наборів. “Це уніфіковані речі, які підходять як дівчаткам, так і хлопчикам. Складаються з куртки, светра або світшота, термобілизни, спортивних штанів, шкарпеток, черевиків, шапки та рукавичок”, - розповіли у Харківській ОВА. 

Директор Департаменту соціального захисту ХОВА Юрій Шпарага повідомив, що теплий одяг уж почали роздавати у місцях компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. “Є запити і в деокупованих громадах - зараз рахуємо, яка кількість потрібна там. Також за допомогою гуманітарних організацій та волонтерів збираємо теплі речі й для дорослих переселенців”, - зазначив чиновник.

Щоб отримати комплект дитячого одягу необхідно зателефонувати до колл-центру Мінреінтеграції за номером 15-48 або до офісу Уповноваженого з питань ВПО +380 (66) 813 62 39 та залишити заявку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що мешканці деокупованих територій Харківської області разово отримають 1200 грн матеріальної допомоги. Уже близько 2 тисяч мешканців звільнених населених пунктів отримали фінансову допомогу. Виплати уже отримують мешканці у деокупованих селах: Руські Тишки, Черкаські Тишки та Липці. Інші територіальні громади формують відповідні списки на отримання фінансової допомоги.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися