У Харкові за тиждень ліквідували понад 90 пошкоджень водопровідних мереж

У “Харківводоканалі” попросили харків'ян докладніше повідомляти про факти витоку води

За минулий тиждень працівники аварійно-відновлювальних робіт Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” усунули 91 аварію на трубопроводах холодного водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також працівники підприємства оглянули та налагодили роботу 59 оглядових колодязів, провели капітальний ремонт 32 водорозбірних колонок.

Лише у неділю, 25 вересня, аварійники ліквідували 13 поривів на водопровідних мережах. Також цього дня привели до ладу 7 оглядових колодязів. 

“Крім того, лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно досліджує якість води, яка, за даними фахівців, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Ремонти водопровідних мереж тривають - сьогодні правцівники підприємства планували лікдвідувати 15 аварійних ділянок. 

У “Харківводоканалі” попросили харків'ян докладніше повідомляти про витікання води. Потрібно вказати місце витоку, точну адресу та телефон заявника для уточнення. Інформацію приймають за телефоном: 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" інформували, що у Харкові планують впроваджувати програму із підвищення якості води, яка поставляється мешканцям міста мережами централізованих водопроводів. Для розробки плану та впровадження такої програми необхідні людські та фінансову ресурси, залучення багатьох спеціалістів та обладнання. У міській раді повідомили, що задля реалізації такої програми можна скористатися пропозиціями від німецького банку "KfW". Фінансова установа видає кредити для впровадження програм для захисту екології.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися