У Балаклії відновили електропостачання, на черзі - постачання води

У деокупованих населених пунктах поступово відновлюють постачання комунальних послуг споживачам

У понеділок, 26 вересня у місті Балаклія відновили електропостачання у помешканнях містян. На першому етапі заживили близько 70% абонентів. Відновлення постачання електроенергії стало можливим завдяки роботі енергетиків, військових саперів та саперів ДСНС. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення Балаклійської міської ради. 

“На жаль, через технічні причини, без світла поки залишаться села Нафтовиків та Лагері. Роботи продовжуються над ремонтом енергетичної інфраструктури по місту та по іншим населеним пунктам Балаклійської громади”, - зазначили у міськраді.

Повідомляється, що запланована подача живлення на водозабір та працівниками КП "Балаклійський водоканал" у тестовому режимі буде проводитись подача води мешканцям міста.

Заступник Керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко зазначив, що разом з електроенергією з'являються можливості для швидкого повернення адміністративних та банківських послуг. “Зможе ефективно працювати місцеве самоврядування та всі інші органи, що дотичні до утворення системи життєзабезпечення наших громадян”, - повідомив чиновник. 

Тимошенко зазначив, що нарешті люди зможуть жити комфортніше, забувши про необхідність розпалювання багаття для приготування їжі чи обігріву. “Цей підхід до життя радше звичний для російських глибинок, а не українських міст”, - переконаний він.

Енергетики працюють над відновленням електропостачання в Ізюмі.

Раніше "Коментарі. Харків" інформували, що на Харківщині відновили рух переправою на шляху до Ізюму.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися