Поліцейські Харківщини отримали медичні турнікети від олімпійського чемпіона зі спортивної гімнастики

Така допомога важлива для несення служби у прифронтових населених пунктів.

Працівники поліції, які несуть службу на деокупованих територіях Харківщини отримають перші 100 кровоспинних турнікетів.

Двократний олімпійський чемпіон України Рустам Шаріпов деякий час мешкав на Харківщині та виступав за харківський клуб "Динамо". Наразі він мешкає за кордоном, однак дуже болісно сприймає воєнні дії на території України з боку Росії.

Рустам вирішив підтримати співвітчизників у боротьбі з ворогом, та надати допомогу поліцейськими Харківщини. Він зв’язався з помічником начальника поліцейського главку з гуманітарних питань В'ячеславом Марковим через соцмережі та написав, що хоче передати правоохоронцям 100 турнікетів.

26 вересня гуманітарний вантаж був отриманий та найближчим часом турнікети передадуть поліцейським, які виконують службові обов'язки у населених пунктах, звільнених від ворожої окупації.

"Ми бажаємо якомога скорішого закінчення воєнних дій на території України. Ми всі хвилюємося та молимося за вас. Слава Україні", – сказав Рустам Шаріпов.

В'ячеслав Марков подякував олімпійському чемпіону за надану допомогу.  

"Сподіваюсь, що дані турнікети не знадобляться поліцейським. Але такі речі повинні бути в аптечці у кожного правоохоронця, оскільки це може врятувати життя людині", – зауважив В’ячеслав Марков. 

Рустам Шаріпов відзначив, що планує й надалі надавати посильну допомогу правоохоронцям Харківщини.

sdlUFvAr3y4YMwMepc1Wl9C4k.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У вівторок, 26 вересня, російській військові вчергове обстріляли населені пункти уПервомайській і Куп'янській громадах. Використовували реактивні системи залпового вогню та заборонені касетні боєприпаси.

“У результаті удару по приватному сектору міста Первомайське є загиблі люди, серед яких 15-річна дитина”, - повідомили у ДСНС.  Рятувальники спочатку повідомили про сімох загиблих у результаті обстрілу, однак потім повідомлення відредагували, вказавши на наявність загиблих, однак без точної кількості. 

У м. Куп'янську внаслідок влучання цих боєприпасів загорілась будівля церковної школи та крамниця на загальній площі 500 кв.м. У результаті ворожого удару одна людина отримала поранення. Рятувальники врятувати будівлю Свято-Миколаївського храму. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися