Обстріли Харківщини: 8 загиблих та 5 постраждалих за добу

Ворожі війська продовжують масовані обстріли Харківської області

Протягом минулої доби, станом на ранок 27 вересня, російські військові масовано обстрілювали населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Ізюмського, Харківського та Лозівського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської ОВА.

Начальник адміністрації Олег Синєгубов зазначив, що у результаті обстрілу були пошкоджені приватні будинки, гаражі, господарчі споруди та крамниці.

Внаслідок  ворожих атак у Куп'янську пожежа виникла у господарчій споруді, церковній школі та крамниці. В обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що протягом минулої доби шпиталізували 5 осіб з пораненнями, отриманими у результаті ворожих атак. Усі постраждалі - мешканці Куп'янського району.

“У Первомайському росіяни ракетою вдарили по житлових будинках, господарчих спорудах, горіли автомобілі. На місці знайшли уламки “Іскандеру”. Росіяни забрали життя 15-річної дитини, за даними Управління ДСНС під завалами знайшли 7 загиблих людей”, - повідомив очільник Харківської ОВА. 

Олег Синєгубов також повідомив, що у вівторок вранці, 27 вересня, під час обстрілу у Дворічній загинув водій Центру екстреної медичної допомоги. Чоловік загину по дорозі на роботу. 

А у Вовчанську через ворожі удари виникла пожежа в гаражному кооперативі та приміщенні м'ясокомбінату. У результаті ворожого удару ніхто не постраждав. 

У Харківському районі також унаслідок обстрілу горів дачний будинок. 

У Харківській ОВА розповіли, що триває розмінування території області. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 906 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії зіткнення тривають бойові дії. Ворог обстрілює позиції наших військових та прилеглі населені пункти. ЗСУ своїм вогнем завдають ворогу відчутних втрат. Віримо в наші Збройні сили та працюємо на перемогу!”, - сказав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що волонтери добровольчої організації "Добробат" допоможуть відновити постраждале від обстрілів житло у населених пунктах Харківщини, які були в окупації військ РФ, або тих, що знаходяться на лінії зіткнення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися