У деокупованих населених пунктах Харківщини відновлюють газопостачання

Ремонтні роботи тривають на газогонах в Ізюмському, Чугуївському, Харківському, Богодухівському районах Харківщини

У деокупованих населених пунктах Харківської області та в тих районах Харкова, які поступово виходять з-під лінії ворожого вогню, газовики ремонтують газопроводи. Фахівці газових служб замінюють кілометри зруйнованих підземних та наземних газових мереж. У деяких випадках прокладають новий газопровід або виконують перемонтаж газових систем, щоб була змога відновити розподіл газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської міської ради. 

В АТ “Харківміськгаз” та АТ “Харківгаз” розповіди, що успішні контрнаступальні дії Збройних Сил України та поступове розмінування територій дали можливість працівникам пришвидшити виконання ремонтно-відновлювальних робіт.

Нині виконують ремонти газогонів в Ізюмському, Чугуївському, Харківському, Богодухівському районах області. Також ремонтні роботи газовики проводять в усіх районах Харкова, у тому числі в центрі, мікрорайонах П’ятихатки та Північна Салтівка.

В АТ "Харківміськгаз" розповіли, що російські окупанти фактично зруйнували газові мережі на території, яка була тимчасово окупована. У компанії зазначили, що головна мета - “зробити все можливе для відновлення критичної газової інфраструктури, підготувати Харківщину до зими”.

У компанії подякували клієнтам за своєчасну сплату послуги з доставки природного газу. “Усі ці кошти спрямовуються на якнайшвидше відновлення газових мереж”, - зазначили у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок ракетного удару по Харкову, який трапився увечері 27 вересня, без світла залишилося понад 18 тисяч квартир в місті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися