На Харківщині за добу затримали 40 осіб за підозрою у причетності до ДРГ

У поліції Харківської області розповіли про ситуацію в регіоні станом на 29 вересня

У Харкові та Харківській області зберігається небезпечна обстановка. Ворожі війська продовжують обстрілювати регіон. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Нацполіції Харківської області. 

За минулу добу особовий склад ГУНП в Харківській області затримали 40 осіб для перевірки за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. 

“На блокпостах минулої доби правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили 928 транспортних засобів для недопущення потрапляння до регіону зброї та наркотиків”, - йдеться у повідомленні поліції Харківської області.

Також правоохоронці щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. Минулої доби поліцейські виявили один факт незаконного обігу наркотиків та затримали особу, у якої вилучили наркотичні речовини.

У деокупованих територіях підрозділи поліції відновили свою роботу. Співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок на наступних напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Вовчанському, Чугуївському, Великобурлуцькому. 

Також слідчі підрозділи Національної поліції України реєструють воєнні злочини у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 681 воєнний злочин, з яких  найбільше за ст. 438 КК України – 611, за ст. 111-1 КК України – 59 та інші.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ситуацію в Харківській області станом на ранок 29 вересня. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ворожі російські війська продовжують обстрілювати мирне населення територій, що знаходяться на кордоні з РФ та на лінії зіткнення. В обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що протягом доби в Куп'янському районі госпіталізували з пораненнями 7 людей. В Ізюмському районі 26-річний чоловік підірвався на міні та отримав поранення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися