Обстріл Харківщини 30 вересня: є поранені

За добу поранено сімох жителів області.

За добу з 29 на 30 вересня найбільше від обстрілів постраждали мешканці населених пунктів Куп'янського, Богодухівського, Ізюмського, Харківського та Чугуївського районів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Рашисти постійно обстрілюють м. Куп'янськ та Куп'янський район. За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп'янському районі госпіталізовано з пораненнями 6 мирних мешканців. Ще 1 поранений госпіталізований в Ізюмському районі.

"В області триває процес розмінування. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 1378 вибухонебезпечних пристроїв", – повідомив начальник ХОВА.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російський наступна Харків, який планується, не викликає паніки – Ігор Терехов. Місто поступово оживає та відбудовується.

Рішення російського командування з початку часткової мобілізації про те, що війська РФ наступатимуть на Харків, обговорили в етері національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

Міський голова Харкова Ігор Терехов зазначив, що місто з початку повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну щодня перебуває в стані війни і схильний до постійних збройних атак рашистів. За час, скільки російські війська намагаються "взяти" Харків, усі атаки виявилися безуспішними. У місті паніки немає та на погрози не реагують.

"Були моменти, коли, не припиняючи, російські агресори хотіли взяти місто Харків і заходили навіть певними диверсійними групами до Харкова, де були знищені нашими спецпідрозділами, і, знаєте, у місті немає жодної паніки абсолютно, до міста приїжджають люди, запускаємо метрополітен. Тому настрій бойовий, добрий. Все буде Україна", - сказав Терехов, відповідаючи на запитання ведучого.

Ігор Терехов також повідомив, що з 29 вересня відновили роботу три станції Салтівської лінії метро. За його словами, лише за першу годину роботи станцій — з 6:30 вони пропустили через себе 1800 пасажирів. "Місто Харків поступово оживає", — зазначив мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися