На Харківщині розчистили 257 км доріг державного значення

Перед виконанням робіт з очищення та ремонту доріг їх потрібно розмінувати

Щоденно фахівці дорожніх служб працюють у деокупованих населених пунктах Харківської області. Працівники розчищають дороги, що сполучають населені пункти регіону, щоб місцеві мешканці змогли отримати необхідну допомогу, відвідати рідних та власні домівки. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення пресслужби Міністерства інфраструктури України.

У відомстві розповіли, що станом на 30 вересня фахівці дорожніх служб розчистили 257 км доріг державного значення, з них 11,8 км комунальних вулиць Балаклії та Ізюму.

У Харківській області до робіт залучили 11 підрядних організацій, працювало 142 працівники та 60 одиниць спецтехніки.

“Зокрема, на трасі М-03 Київ – Харків тривають земляні роботи та влаштування дорожніх труб, очищення покриття від ґрунту та сміття та демонтаж металевого бар’єрного огородження. У містах Ізюм та Балаклія – очищення проїзної частини”, - повідомили у міністерстві.

Дорожники проводять необхідні роботи і на автошляхах територіального значення. Основні роботи - це ліквідація ямковості гарячим асфальтобетоном, розчищення та прибирання сторонніх предметів з проїзної частини доріг.

При цьому не всі автошляхи на деокупованих територіях можна ремонтувати - спершу їх потрібно розмінувати. Тож дорожники чекають “зелене світло” від піротехніків ДСНС для забезпечення повного відновлення сполучення між населеними пунктами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у центрі Харкова фахівці дорожніх служб відновили дороги після обстрілів. Робочі  прибрали міські магістралі від змету та сміття.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися