У Харкові більшість мобільних котелень готові до роботи

Робітники продовжують підключати до мережі теплопостачання мобільні котельні.

У Харкові більшість мобільних котельних установок вже підключені до мережі теплопостачання будинків і готові до роботи. Про це 30 вересня повідомили у КП "Харківські теплові мережі", інформують "Коментарі. Харків".

Також на підприємстві зазначили, що до старту опалювального сезону у місті готуються без вихідних та за будь-якої погоди. Зокрема, тривають роботи з відновлення пошкоджених котелень, реконструкції магістральних камер та заміни проблемних ділянок теплотрас.

Крім того, працівники ХТМ встановлюють  вікна  у приміщеннях джерел теплопостачання та продовжують виконувати благоустрій територій після закінчення ремонтних робіт.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Черкаській Лозовій відновили газопостачання. Це вдалося зробити за п'ять місяців після деокупації села.

Деокуповані громади Харківщини поступово відновлюються. Важливим моментом, від якого залежать усі аварійно-ремонтні роботи та відновлення комунальних послуг, залишається розмінування території. Вибухотехніки ДСНС продовжують ретельну роботу з знаходження вибухонебезпечних предметів, боєприпасів та інших слідів війни.

Як повідомив голова Малоданилівської селищної ради Олександр Гололобов, учора завершили запуск газу для мешканців Черкаської Лозової. Планується також підключити до газу абонентів селища Лісове, де, як і говорилося, сапери мають пройти всі траси газопроводів, після чого розпочнуться відновлювальні роботи. Пуск газу планується у жовтні.

За словами Олександра Гололобова, у Лісовому також планомірно відновлюється й електроенергія. "Вже зроблено відновлення високовольтних ліній до села, але оскільки Лісове було запитано з різних боків і перемичок по високовольтній лінії в селі немає, доводиться відновлювати ще одне введення в село", – повідомив голова селищної ради.

У недалекій перспективі буде відновлено і введення з Руської Лозової, коли буде запитано сусіднє село від Черкаської. За інформацією чиновника, селище Лісове в районі багатоквартирних будинків дуже розбите. Розбиті й електромережі, тому відновлення займе ще якийсь період часу. "З добрих новин: з 4 жовтня почне працювати поштове відділення у Черкаській Лозовій", – зазначив Олександр Гололобов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися