Обстріли Харківщини 3 жовтня: є поранені

Олег Синєгубов розповів про ситуацію в регіоні за добу.

За добу з 2 на 3 жовтня російські війська продовжили тероризувати мирне населення Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, з пораненнями отриманими внаслідок російських обстрілів за добу госпіталізовано 2 цивільних в Чугуївському та Куп'янському районах.

"В області триває процес розмінування, піротехніками ДСНС протягом доби знешкоджено 569 вибухонебезпечних предметів. Втім, одразу розмінувати великі площі фізично неможливо, мінна небезпека, особливо на деокупованих територіях, залишається дуже високою", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов нагадав, що в Ізюмському районі неподалік Балаклії на міні підірвавсяавтомобіль екстреної медичної допомоги. На жаль, 60-річний водій загинув. 23-річний фельдшер отримав поранення.

Крім того, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 36-річний чоловік.

"Вкотре закликаю усіх бути максимально уважними і обережними! На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники працюють над тим, щоб повністю звільнити Харківщину від окупантів. Віримо в ЗСУ та працюємо на перемогу!", – сказав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині у трьох деокупованих селищах з’явивсямобільний зв’язок. На деокуповані території продовжує повертатися "життя".

Три селища на Харківщині, які були звільнені від окупації російських військ, тепер з мобільним зв’язком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

"Нещодавно ЗСУ "вибили" окупантів із селища Шестакове Чугуївського району на Харківщині. Разом з українським прапором туди повернувся і мобільний зв’язок", – написав міністр у своєму телеграмі.

За його словами, інженери Київстару встановили пересувну базову станцію та оперативно відновили зв’язок у Шестаковому, а також у селищах Мартове та Одноробівка.

"Воїни ЗСУ стрімко рухаються в східному напрямку, а технічні — йдуть за ними. Прокладають волоконно-оптичні кабелі та відновлюють базові станції. Жодні труднощі не є перешкодою для українських інженерів, навіть якщо вони стикаються з дуже сильними руйнуваннями", – зазначив Федоров.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися