У Балаклії на міні підірвалася швидка: є загиблий та поранений

Молодий фельдшер отримав контузію та опіки

У неділю, 2 жовтня, у Балаклії на Харківщині підірвався на міні автомобіль швидкої допомоги. У результаті водій загинув, а фельдшер отримав поранення та опіки. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на Telegram волонтера Наталії Попової.

"Водій швидкої з бригади 1501 сьогодні загинув. Швидка їхала на виклик до пацієнта у місті Балаклія. Вони наїхали на міну. Молодий фельдшер отримав контузію та опіки. Водій загинув на місці. Швидка згоріла", - написала вона.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом доби, з 28 на 29 вересня, в Ізюмському районі підірвався на міні та отримав поранення 26-річний чоловік.

На деокопуваних регіонах Харківської області залишається мінна небезпека. Печенізький селищний голова Олександр Гусаров попередив жителів, хто поблюбляє “тиху охоту”, та тих, хто може піти до лісу, про небезпеку в лісах і на полях громади. Він нагадав, що у період військового стану у Харківській області  заборонено відвідувати ліси та полювати. Любителям збору грибів він нагадав, що прогулянка за грибами до лісу чи до лісосмуги може обернутися трагедією. Рятувальні служби нагадали, що кількість не здетонованих снарядів та мін, які залишили російські окупанти, дуже велика. Над їх розмінуванням працюють відповідні служби.

Підриви на мінах у Харківській області трапляються нерідко. Приміром, 22 вересня, від мін у Чугуївському районі постраждало вісім жителів. Вибухові травми отримали 67-річна жителька села Гракове та 52-річний житель селища Чкаловське. Також поліцейський офіцер громади виявив у полі двох підірваних на міні трактористів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися