Через обстріл Харкова знеструмлено мережу Південної залізниці: є затримки поїздів

Харківський вокзал освітлений та продовжує працювати.

Вночі ворог в чергове атакував мирний Харків. У результаті ракетного удару знеструмлено мережу Південної залізниці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прес-центр "Укрзалізниці".

Повідомляється, що затримки поїздів — мінімальні, рейс №164 Київ — Харків прибув до Харкова із затримкою в 9 хвилин, а наступний поїзд №725 Харків — Київ відправився за графіком о 8:28.

Приміське сполучення регіоном продовжується у всіх напрямках, проте можливі затримки поїздів орієнтовно до 30 хвилин.

Харківський вокзал освітлений та продовжує працювати в штатному режимі.

"Продовжуємо рух та просимо пасажирів слідкувати за оновленнями інформації", – написали в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, що сьогодні вночі війська РФ здійснили ракетний обстріл мирними районами Харкова. Внаслідок обстрілу загинула жінка.

Сьогодні близько опівночі, ворожі війська Російської Федерації знову завдали ракетних ударів по мирним районам Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевої влади.

Так, близько 00:04 було об’явлено повітряну тривогу, після чого пролунали вибухи у місті, а користувачі в телеграм-каналах почали писати про два "прильоти". Вже о 00:47 міський голова Ігор Терехов оперативно повідомив, що обстріли прийшлися на два райони Харкова – Холодногірський та Новобаварський.

"Під ударом в одному випадку промисловий, а в другому – інфраструктурний об'єкт. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", – написав міський голова. Вранці більш уточнену інформацію надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він повідомив, що удари Харковом були завдані ракетами. "Після півночі 1 ракета вдарила по підприємству у Холодногірському районі. Виникла пожежа, попередньо – постраждалих немає. У Новобаварському районі ракетний удар пошкодив критичну інфраструктуру.

Також виникла пожежа. Рятувальники локалізували наслідки". – написав Олег Синєгубов. Очільник області також повідомив, що внаслідок обстрілу загинула 46-річна жінка. На місцях влучань працюють правоохоронці та фіксують злочини окупантів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися