На Харківщині зведуть додаткові фортифікації: уряд виділив кошти

Уряд виділив 300 мільйонів гривень на зведення додаткових фортифікацій

Після деокупації Харківська область посилить свої оборонні можливості. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

“Кабінет Міністрів України виділив 300 мільйонів гривень на зведення додаткових фортифікацій”, - йдеться в повідомленні ОВА.

Кошти надійдуть в регіон з резервного фонду бюджету.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ніч на 6 жовтня ворожі війська Російської Федерації обстріляли ракетами та дронами місто Харків та звільнені населені пункти Харківської області. Внаслідок "прильотів" поранення отримали три людини.

Окупанти завдали кілька ударів по промисловим об‘єктам Основ’янського району Харкова. Попередньо – росіяни застосували дрони-камікадзе. Виникли пожежі, є часткові руйнування нежитлових будівель. Постраждалих немає.

По області окупанти обстрілювали Куп’янський та Вовчанський райони, а також населені пункти Богодухівського, Харківського районів: Уди, Ветеринарне, Стрілечу, Красне та ін. За інформацією Обласного центру екстреної допомоги, протягом доби по області госпіталізували трьох чоловіків, які зазнали поранень внаслідок обстрілів у Куп’янському районі.

Сьогодні вночі близько 02:44 у Харкові та області було оголошено повітряну тривогу. Спостерігачі у місцевих телеграм-каналах почали писати про виліт ракет, після чого городяни почули вибух, також вибухи пролунали і в області.

Уже о 02:55 на те, що відбувалося, відреагував міський голова Харкова Ігор Терехов, який повідомив про "приліт" в одному з районів міста.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися