Михайло Добкін у військовій формі – коментарі KRAKENа

Дочка одіозного політика показала батька у формі ЗСУ.

Колишній мер Харкова та екс-глава Харківської ОДА Михайло Добкін після довгої перерви зненацька з'явився у соцмережах у військовій формі. Дочка політика опублікувала знімки у своєму Instagram з підписом: "Ви питали, де мій тато... у відрядженні... у дуже короткому".

На фото Михайло Добкін позує на трофейному танку, спілкується із мешканкою Борівської громади на тлі стели Борівського району, який ЗСУ звільнили кілька днів тому. На політиці одягнена військова форма ЗСУ та на рукаві – синя розпізнавальна пов'язка.

"Хай бережіть собі! Михайло Маркович"; "Міша, тобі ніхто грошей за цей цирк не дасть"; "Молодець у Вас тато! завжди ним захоплююся !!!", – такі коментарі залишили користувачі під публікацією Алли Добкіної.

Снимок1.PNG

Снимок3.PNG

Після того, як фото Добкіна потрапило до соцмережі, його прокоментував і начальник штабу спецпідрозділу "KRAKEN" Костянтин Немічев:

"Хто дозволяє таким клоунам паплюжити форму?

Саме через таких політиків ми воюємо та втрачаємо найкращих синів Нації. А комусь на це байдуже, йому важливо зробити фотосесію у військовій формі.

Запам'ятайте, колаборант гірший за окупанта, адже він руйнував країну зсередини. За це треба відповідати".

Добкин Кракен.PNG

Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України Михайло Добкін змінив свої політичні погляди, хоча раніше тривалий час тримався проросійської позиції, а також брав участь у різних телешоу на російському телебаченні.

Після 24 лютого Добкін заявив, що став дияконом Української православної церкви.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків'янка стала чемпіонкою світу з підводного спорту. Катерина Садурська встановила рекорд.

З 1 по 8 жовтня 2022 р. у м. Каш (Туреччина) проходить чемпіонат світу з підводного спорту (фрідайвінг, відкрита вода). У складі збірної команди України спортсменка Харківської області Катерина Садурська стала чемпіонкою світу з дисципліни FIM (вільне занурення) із результатом 92м (національний рекорд). Про це повідомляють "Коментарі. Харків", за інформацією департаменту у справах молоді та спорту Харківської ОВА.

Сама Катерина зазначає, що це найглибше її занурення та найважче. Більше того, результат став новим абсолютним рекордом України у цьому виді спорту.

"Чемпіон світу. Я не можу повірити. 92 м – новий абсолютний національний рекорд України! Моє глибоке занурення! І найважче! Я розповім про це пізніше. А поки що хочу присвятити цю перемогу всім українцям, моїй прекрасній, талановитій країні! Ми можемо робити неможливе", - написала Садурська у своєму Інстаграмі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися