У Харкові з'являється світло, містян просять обмежити енергоспоживання

На більшій частині Харківської області електропостачання скоро відновлять

Роботи з відновлення електропостачання на Харківщині тривають. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що частину районів Харкова та області уже підключають до електроживлення. “Орієнтовний час відновлення електропостачання на більшій частині Харківської області 1,5-2 години”, - повідомив керівник ХОВА.

За попередніми даними, жертв та постраждалих серед населення у результаті обстрілів немає.

Тим часом заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко звернувся з проханням до всіх, за можливості, сьогодні з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії. За його словами, це допоможе пройти критичні навантаження  електромереж.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 10 жовтня, російські війська вчергове обстріляли Харків із ракет та РСЗВ, знеструмивши місто. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що є обстріли та прильоти по критичній інфраструктурі. Ігор Терехов повідомив, що в місті, як і по всій Україні, ситуація напружена, але, попри все, паніки серед людей немає. 

Очільник міста запевнив, що як тільки закінчиться повітряна тривога і життю людей не загрожуватиме небезпека, ремонтні бригади почнуть ліквідовувати наслідки обстрілу. Почнуться ремонти, щоб подати містянам світло і забезпечити життєдіяльність Харкова. 

Масована ракетна атака росіян призвела до перебоїв з мобільним інтернетом і подекуди – мобільним зв'язком у різних регіонах країни. На Харківщині фіксуються перебої з мобільним інтернетом.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися