Харків'ян попросили не використовувати обігрівачі та інші потужні електроприлади

Місто Харків заживлено за резервними схемами

У понеділок, 10 жовтня, російській війська вчинили масований обстріл території України. Ворог бив по об'єктах критичної інфраструктури. Удару зазнала і критична інфраструктура Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

Через обстріли у деяких регіонах виникли перебої або повністю зникло електропостачання. Фахівці “Харківобленерго” звернулися до містян з проханням тимчасово скоротити енергоспоживання. У компанії повідомили, що у зв'язку з ракетними обстрілами та пошкодженням енергетичної інфраструктури місто Харків було заживлено за резервними схемами. 

“Через це наполегливо просимо вас за можливості знизити споживання електричної енергії: не вмикати обігрівачі та інші потужні електроприлади. Це необхідно для запобігання перевантаження електромережі. Дякуємо вам за розуміння та віримо у нашу спільну перемогу!”, - йдеться у повідомленні АТ “Харківобленерго”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 10 жовтня, російські війська вчергове обстріляли Харків із ракет та РСЗВ, знеструмивши місто. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що є обстріли та прильоти по критичній інфраструктурі. Ігор Терехов повідомив, що в місті, як і по всій Україні, ситуація напружена, але, попри все, паніки серед людей немає. 

Очільник міста запевнив, що як тільки закінчиться повітряна тривога і життю людей не загрожуватиме небезпека, ремонтні бригади почнуть ліквідовувати наслідки обстрілу. Почнуться ремонти, щоб подати містянам світло і забезпечити життєдіяльність Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися