Обстріл Харківщини 11 жовтня: у Куп’янську згоріли будинки

За минулу добу поранено одного чоловіка.

Минулої доби з 10 на 11 жовтня росіяни наносили удари по населених пунктах Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів Харківщини. В Куп'янську пошкоджено 3 приватні будинки, сталися пожежі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, вранці 10 жовтня ворог вчергове завдав обстрілу по житловому масиву міста Куп’янська, в результаті чого сталося 3 пожежі. Горіло три приватних житлових будинки розташованих поруч на загальній площі близько 400 кв.м. Як повідомляють у ГУ ДСНС України в Харківській області, до ліквідації пожежі було залучено 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС. О 12:10 усі пожежі були повністю ліквідовані.

Ворог цілеспрямовано бив ракетами С-300 по об'єктах інфраструктури життєзабезпечення. Через пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури була знеструмлена більша частина Харкова та населених пунктів області. Завдяки оперативним діям енергетиків та фахівців ДСНС протягом доби електропостачання відновили.

а даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 52-річного чоловіка в Харківському районі", – написав очільник області.

Підрозділи ДСНС продовжують розміновувати територію області, за добу знешкодили 404 вибухонебезпечних предмети.

VCy-VLXVkY8w6X1RbgkB94YvH.jpg

gUUJfk_hcpWe172_o6c9KMv8B.jpg

NxF4Dp4BeLVyTIuM-s_mQ0yI4.jpg

EO-4cVPwqlhc5wUMpnbaIiXsz.jpg

6s2iuC9ZK01zd041Bf1_f-Ncu.jpg

1h0hjoS9zuh8bPA0Ot1QhzsoL.jpg

riYaWAsV_HdDrHG1XOuEUo0qu.jpg

I5d4uDhHvatTNB8npYxnh2Dk_.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Харкові без упину аварійно-ремонтні бригади продовжуютьвідновлення інфраструктури, по якій було завдано ворожі удари учора, 10 жовтня. Вже вчора ввечері у Харкові практично в повному обсязі відновили подачу електроенергії та води. Про це 10 жовтня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Міський голова відмітив, що є окремі райони, де ще продовжують підключати електроенергію, але загалом електро- та водопостачання відновили.

"Також електроенергію подали до метрополітену. Якщо не буде нічних та ранніх обстрілів, то з завтрашнього ранку громадський транспорт ходитиме за розкладом, і всі наші комунальні служби також у повному обсязі надаватимуть послуги, які забезпечують життєдіяльність міста", - повідомив Ігор Терехов.

Також мер зазначив, що у Харкові поки не планується віялове відключення споживачів від електромережі, яке проводиться в деяких регіонах України з метою обмеження обсягу споживаної енергії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися