У Харкові після обстрілів 10 жовтня повністю відновлено рух електротранспорту

Вже зранку метро і інший транспорт працюють за графіком – Ігор Терехов.

Через влучення ворожих ракет по інфраструктурі Харкова, вчора були перебої з електроенергією, а також було зупинено рух міського електротранспорту. На сьогодні громадський транспорт Харкова, включно з метрополітеном, працює повністю. Про це повідомив виданню "Страна" Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Вчора через вороже влучення було припинено енергопостачання міста, зупинилося метро, ​​тролейбуси, трамваї. Ми скоригували рух автобусів таким чином, щоб люди могли дістатися будь-якого району Харкова. Почали відновлювати систему енергопостачання. І надвечір практично відновили подачу електроенергії та водопостачання.

О 6:30 ранку громадський транспорт, включаючи метрополітен, працює повністю", - повідомив Ігор Терехов.

Він також відмітив, що до Харкова після деокупації територій Харківської області повертаються харків'яни.

"Стріляють по всій країні. Люди вже зрозуміли, що безпечних місць немає, і їдуть додому", - зазначив міський голова.

За словами мера, сьогодні населення Харкова становить 1,1 млн. осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що у Харкові поки не планується віялове відключення споживачів від електромережі, яке проводиться в деяких регіонах України з метою обмеження обсягу споживаної енергії.

"Поки що ми тримаємо той рівень навантаження, який є, і він дозволяє Харкову зараз проходити без віялових відключень. Але я не відкидаю такої можливості. На жаль, це залежить не від нас і нашої енергетичної системи, а від того, наскільки глобальними будуть руйнування, яких цілеспрямовано завдає російський агресор", - наголосив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися