Закатували та кинули в лісопосадці: на Ізюмщині знайшли тіло чоловіка (ФОТО 18+)

Чоловіку зв’язали руки і голову.

Над чоловіком познущалися, зв’язали кінцівки та голову, потім залишили в лісопосадці в одному з сіл Ізюмщини Харківської області. Це сталося під час окупації населеного пункту, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Звірські наслідки "руського миру" фіксують прокурори Харківщини: 10 жовтня правоохоронці виявили у лісопосадці у с. Синичено Ізюмського району закатоване тіло. Голова чоловіка була повністю обмотана пов‘язкою, а руки — зв‘язані шнуром.

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За попередніми даними слідства, чоловіка вбили і закатували російські військові під час окупації населеного пункту. Після цього вони залишили тіло вбитого у лісопосадці.

Наразі тіло чоловіка направлено для проведення судово-медичної експертизи. Огляд місця події проводили прокурори Ізюмської окружної прокуратури Харківської області та слідчі Ізюмського РУП ГУНП в Харківській області.

"Строків давності такі злочини не мають. Кожен, хто причетний до смертей мирних українців, понесе відповідальність". – зазначають у відомстві.

b4hrRCZZtuoKxBel58D_v6rse.jpg

pjpQMOtBgGyMw6hdRRdfMqO5l.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В одному з селищ поліція вилучила тіла двох людей зі слідами насильницької смерті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Загиблих виявили у цеху з виготовлення цегли на території підприємства у селищі Куп’янськ-Вузловий. У обох цивільних зв’язані руки за спиною. 6 жовтня працівники поліції та прокуратури провели огляд місця події. У померлих виявлені чисельні тілесні ушкодження, що свідчить про їх насильницьку смерть. Один із загиблих має поранення, схоже на кульове. Тіла загиблих вилучені та направлені на судово-медичну експертизу. Їх особи та обставини смерті встановлюються.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися