Опалювальний сезон у Харкові почнеться 15 жовтня, якщо дозволить погода – трохи пізніше – Ігор Терехов

Мер попросив харків’ян зменшити споживання електроенергії.

Місто Харків готове до початку опалювального сезону, але, якщо дозволять погодні умови, тепло в будинки харків'ян пустять трохи пізніше. Про це 12 жовтня в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"У Харкові опалювальний сезон хочемо розпочати 15 жовтня. Якщо погода дозволятиме, то трохи пізніше. Бо розуміємо, що треба економити енергоносії - і електрику, і газ. На жаль, не все залежить від нас. Багато залежатиме від воєнної обстановки, від того, як ми зможемо збалансувати енерго- та теплосистеми. Але настрій у нас позитивний. Ми дивимося в майбутнє з оптимізмом та віримо, що консолідація наших зусиль допоможе нам пережити цю зиму", - зазначив Ігор Терехов.

Також мер звернувся до харків'ян із проханням зменшити споживання електроенергії. За його словами, це необхідно для повноцінної роботи об'єктів критичної інфраструктури міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові планують встановити сім зупинок-укриттів до 21 листопада. Одна така зупинка коштує майже 800 тисяч гривень.

Бетонні зупинки-укриття, які почали встановлювати в Харкові, коштують по 783 тисячі гривень за одну. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Такі зупинки "Захист" планується встановити декількох районах Харкова, щоб під час повітряної тривоги її можна було використовувати саме як укриття. Зупинка оснащена сидячими місцями та екраном з камерами відеоспостереження, щоб можна було побачити, коли підійде транспорт. Всього планувалося встановити 25 таких зупинок у місцях, де раніше часто велися обстріли та гинули люди.

Першу зупинку-укриття в Харкові встановили ще в серпні. Згідно з угодами, 7 зупинок мають бути встановлені до 21 листопада за адресами: вул. Кузнечна, 1/41 (2 одиниці); проспект Гагаріна, 244; вул. Героїв Праці, 49; проспект Науки, 43 (2 одиниці); проспект Ювілейний, 85.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися