Жителів Балаклійськой громади просять обмежити використання електроприладів

Йде підключення мереж до живлення.

12 жовтня розпочато подачу електроенергії в селі Вербівка. На даний час заживлено понад 50% абонентів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Щоб запобігти перевантаженню лінії електропередач, місцевих мешканців просять одночасно не вмикати всі електричні прилади.

Крім того,сьогодні, 13 жовтня проводиться планове відключення електроенергії.

зв’язку з ремонтними роботами на високовольтній лінії з 10:00 до 17:00 буде припинено електропостачання сел. Нафтовиків та вул. Арсенальна. Приносимо вибачення за тимчасові незручності", – йдеться у повідомленні міськради.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Село Кутузівка на Харківщині – частково зі світлом. Розпочалися роботи з відновлення електропостачання у селі.

Енергетики встановили трансформаторну підстанцію та частково відремонтували повітряні лінії 0,4 кВ та 10 кВ у селі Кутузівка Харківського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Харківобленерго".

Через активні бойові дії село дуже довго було знеструмлене, наразі ж працівникам-енергетикам вдалося заживити близько 160 споживачів села. "Наразі ми замінили декілька опор та частково відновили повітряні лінії. Роботи із розмінування території та відновлення мережі тривають", - зазначили в "Харківобленерго".

Також узвільн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Завдяки самовідданій та кропіткій роботі енергетиків також відновили електропостачання абонентам прилеглих до Куп'янська сіл: Гусинка, Моначинівка, Просянка та Вишнівка”, - повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації.

Загалом електропостачання відновили близько 4 тисячам абонентів. Крім того, електроенергію подали до Куп'янської міської лікарні та трьох шкіл.  Олег Синєгубов розповів, що відновлення постачання електроенергії стало можливими завдяки злагодженій роботі енергетиків та вибухотехніків ДСНС, яка триває у режимі 24/7. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися