Військові, що звільняли Харківщину, отримали нагороди від Командувача Східного угруповання військ

Військовослужбовці звільнили вже 502 населених пункти на Харківщині.

Командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський відвідав позиції українських військових, які визволяли українські землі на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прес-службу Сухопутних військ ЗСУ.

Генерал-полковник обговорив з командирами підрозділів подальший план дій, поспілкувався з офіцерами та солдатами, відзначив кращих військовослужбовців, які виконували бойові завдання на Північному сході України.

Командувач подякував усім захисникам за зразкову службу, доблесть та героїзм, проявлені у боях: "Пишаюся, що ми разом б’ємо ворога! Бажаю усім нам якнайшвидше звільнити Україну від російських загарбників. Повертайтеся до своїх родин живими та неушкодженими!".

cRguWFmyfhdoRX4GVb1jUdTdg.jpg

xmyOOQOOLPzfZ_iXp_rfLHc10.jpg

2dsgJTLZb8Cdl4ouPy1tLSvlG.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова отримав від військових нагороду "За оборонуХаркова". Відзнаку вручили у День Захисників та захисниць України.

Сьогодні, 14 жовтня, в Україні відзначають День Захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день харківський міський голова Ігор Терехов отримав відзнаку "За оборону Харкова" від командування та особового складу 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також міському голові передали від 92-ої бригади пам'ятні подарунки. Заступник командира 92-ої ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Віталій Онацький подякував Ігорю Терехову за підтримку та співпрацю.

"Йдемо на кордони з Харківською областю і продовжимо йти далі. Все у нас виходить і вийде однозначно", - зазначив заступник командира.

Міський голова подякував 92-ій бригаді, яка відстояла місто Харків і продовжує обороняти Україну від ворога.

"Ми знаємо, що всі ваші хлопці, командування робили для міста Харкова і продовжуєте робити, щоби відстояти нашу Україну. Ми обов'язково переможемо! Все, що залежить від нас, робитимемо", - підкреслив мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися