Рятувальники та прокуратура показали наслідки ворожого обстрілу Харкова 18 жовтня

В результаті ракетного обстрілу росіян сталася пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Сьогодні вранці 18 жовтня ворожі російські війська знову обстріляли ракетами райони Харкова, зокрема нанесені удари по Основ‘янському та Слобідському районах.

Так, в результаті обстрілу сталась пожежа у складській будівлі у Основ‘янському районі міста Харкова. Вогнем було охоплено близько 150 кв.м. На місці події працювало 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу ДСНС. О 10:55 пожежу було ліквідовано.

Також на місці обстрілів працювали сапери ДСНС, які обстежили вражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Прокурори також зафіксували наслідки ранкового обстрілу. В Слобідському районі уламки збитої ракети впали на асфальтне покриття біля входу в житловий багатоповерховий будинок.

В Основ’янському районі під ударом окупантів опинились численні складськi приміщення з продуктами харчування та приватні автівки.

За попередніми даними, російські військові випустили по Харкову 8 ракет типу С-300 з території Бєлгородської області.

Під час огляду місць події будо виявлено та вилучено уламки та залишки снаряду, які в подальшому будуть направлені для проведення відповідних експертиз.

За фактами обстрілів розпочаті відповідні кримінальні провадження.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вранці 18 жовтня жителі Харкова почули потужні вибухи. Спостерігачі у соцмережах повідомляють про вильоти ракет із боку Росії. Повітряна тривога у Харкові та області була оголошена ще о 07:03, кілька вибухів пролунало у місті приблизно о 08:20. Пізніше у місцевих телеграм-каналах написали про прильоти у місті.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов о 08:21 написав: "Увага, мешканці Харкова та району: російські окупанти завдають ударів. Перебувайте у укриттях!"

Міський голова Ігор Терехов о 08:27 повідомив про ушкодження підприємства Харкова. "Харків під обстрілом – у місті за п'ять хвилин було дві серії вибухів. За попередньою інформацією, під ударом район одного із промислових підприємств міста".

Також через обстріл було тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену в Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися