Волонтери у Харкові допомагають ліквідувати наслідки обстрілів та облаштовувати блокпости

Добровольці допомагають комунальникам та працівникам ДСНС на місцях «прильотів».

Після обстрілів ворожих російських військ у місті Харків працюють не лише комунальні служби і рятувальники, але й цю важку роботу допомагають їм робити волонтери. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Добровольці допомагають розбирати завали, прибирати сміття, ремонтувати будинки та майданчики, а також облаштувати блокпости з метою укріплення оборони міста Харкова.

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства, з початку повномасштабного вторгнення волонтери допомагали виконували роботи на 448 локаціях загальною площею 205 га та зібрали 4,5 тис. куб. м сміття, облаштували більшість блокпостів у місті. Для цього було задіяно 1 947 волонтерів та 114 одиниць спецтехніки.

Крім того, з початку війни волонтери закрили 1,6 тис. вікон в об’єктах житлового фонду та соціальної інфраструктури міста. Зокрема, такі роботи виконали у 14 житлових будинках, 18 школах та восьми дитячих садках.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Міжнародний благодійний хокейний турнір "Hockey Bayraktar" відбудеться 10-13 листопада на стадіоні "Tor-Tor" у місті Торунь (Польща). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

За словами президента ХК "Вітязь" Романа Мікутіна, планується зібрати кошти у розмірі 5 млн $ на закупівлю 20 пожежних автомобілів та 15 автомобілів швидкої допомоги для надання гуманітарної допомоги мешканцям Харкова та деокупованих районів Харківської області, а також на підтримку Збройних сил України.

Кожен бажаючий зможе зробити свій внесок на рахунок партнера – Foundation Wellcome EU (злотий PL, PayPal, Swift) або хокейного клубу (гривня) перейшовши за посиланням або зробивши внесок за реквізитами. Також усі охочі зможуть взяти участь у благодійному аукціоні. Усі кошти, отримані від цих заходів, будуть спрямовані на вище зазначені цілі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися