За добу 20 жовтня росіяни обстріляли більше десяти сіл Харківщини: поранено чоловіка

Поранення отримав 78-річний чоловік.

Минулої доби з 19 на 20 жовтня ворожі російські війська завдавали ударів населеними пунктами Харківського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Вчора близько 16:00 з російської артилерії обстріляли Вовчанськ, зруйновано будівлю магазину. Також з артилерії рашисти гатили по Гоптівці, Гряниківці, Колодязному, Красному, Огірцевому, Стрілечій, Берестовому, Кислівці та Першотравневому.

Як повідомили в обласному Центрі екстреної медичної допомоги, протягом доби був поранений 78-річний мешканець Ізюмського району, наразі його госпіталізовано.

Очільник області нагадав, що зараз дуже важливо зберегти енергетичну інфраструктуру країни, зокрема Харкова та Харківської області, щоб запобігти аварійних відключень світла, тепла і води.

Ворог продовжує завдавати удари по об’єктах критичної інфраструктури, також протягом вчорашнього дня удари наносилися по всій Україні.

"Ще раз наголошую на необхідності заощаджувати електрику. Сьогодні з 7:00 до 23:00 на Харківщині можливі відключення електроживлення на кілька годин. Заздалегідь зарядіть свої мобільні телефони, павербанки та інші важливі електропристрої". – звернувся до мешканців області Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У деяких районахХаркова 20 жовтня не буде води. Причиною тимчасового припинення водопостачання є проведення ремонтних робіт. Комунальне підприємство “Харківводоканал” повідомляє про проведення ремонтних робіт на водоводі D=800 мм на вулиці Гостинній. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

У зв'язку із запланованим ремонтом, з 9:00 20 жовтня до 1:00 21 жовтня тимчасово припинять постачання води частини споживачів Новобаварського та Основ'янського районів. На час проведення ремонтних робіт КП "Харківводоканал" буде підвозити воду автоцистернами. Зі списком адрес можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися