На Харківщині підірвався автомобіль ДСНС: є загиблі і поранені

Двоє рятувальників загинуло в Ізюмському районі.

Піротехнічні підрозділи ДСНС ведуть розмінування на всіх звільнених територіях області, їм доводиться працювати під вогнем рашистів. Учора ворожа міна забрала життя двох рятувальників на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В області мінна небезпека лишається на дуже високому рівні. Вчора, 19 жовтня, в Ізюмському районі на міні підірвався автомобіль зі співробітниками ДСНС.

"На жаль, двоє людей загинуло, ще четверо отримали поранення", – написав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Швидкі допомоги" та рятувальники потрапили під обстріл на Харківщині. Зазнали поранень двоє працівників ДСНС.

Під час обстрілу Куп’янського району зазнали поранень двоє рятувальників, що поверталися з виклику, а також постраждали три автомобілі екстреної медичної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Так, обстріл стався у Дворічанській громаді. Внаслідок ворожої атаки зазнали травм два співробітника ДСНС, наразі вони госпіталізовані, їх життю нічого не загрожує. Також було понівечено три спеціалізовані автівки "екстренки", на щастя, співробітники структурного підрозділу вціліли.

Тиждень тому, 13 жовтня, на Харківщині на міні підірвалися два дорожники: чоловіки загинули.

Під час виконання дорожніх робіт в Ізюмському районі загинули, підірвавшись на міні, двоє працівників 28 та 21 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"У Харківській області загинули 2 працівники нашої підрядної організації Група Компаній "Автострада". Трагедія сталася з ними у місті Ізюм. Стеценко Олександр Олександрович та Шведюк Богдан Володимирович підірвалися на міні. Щиро співчуваємо сім'ям загиблих дорожників. Вічна пам'ять усім жертвам несправедливої війни проти України ”, – написали також у прес-центрі Укравтодору.

Крім того, в Ізюмському районі дістали поранення, наступивши на міну, 62-річний та 55-річний чоловіки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися