Рятувальники Харківщини отримали автомобіль та обладнання від благодійників

Бійці ДСНС Харкова отримали автомобіль гідроманіпулятор.

19 жовтня волонтери з міжнародної благодійної організації Rotary Club "Kharkiv Multinational", Rotary club "Kharkiv Nadiya" та Харківський Ротарі Клуб "Харків-Сіті" вкотре продемонстрували свою підтримку службі ДСНС та передали допомогу рятувальникам області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, благодійники передали для забезпечення потреб рятувальників гарнізону автомобіль гідроманіпулятор, а також каски та спеціальне обладнання для саперів Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування.

Начальник ГУ ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв подякував волонтерам за постійну підтримку харківських рятувальників щодо укріплення матеріально-технічної бази.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Польщі проведуть благодійний хокейний турнір, щоб купити авто для рятувальників Харкова. Кошти планують направити на закупівлю авто, гуманітарної допомоги та на потреби ЗСУ.

Міжнародний благодійний хокейний турнір "Hockey Bayraktar" відбудеться 10-13 листопада на стадіоні "Tor-Tor" у місті Торунь (Польща). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

За словами президента ХК "Вітязь" Романа Мікутіна, планується зібрати кошти у розмірі 5 млн $ на закупівлю 20 пожежних автомобілів та 15 автомобілів швидкої допомоги для надання гуманітарної допомоги мешканцям Харкова та деокупованих районів Харківської області, а також на підтримку Збройних сил України.

Кожен бажаючий зможе зробити свій внесок на рахунок партнера – Foundation Wellcome EU (злотий PL, PayPal, Swift) або хокейного клубу (гривня) перейшовши за посиланням або зробивши внесок за реквізитами. Також усі охочі зможуть взяти участь у благодійному аукціоні. Усі кошти, отримані від цих заходів, будуть спрямовані на вище зазначені цілі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися