Ще 5500 родин Харківщини тепер зі світлом

До живлення підключили будинки в Чугуївському районі.

Електропостачання продовжують відновлювати у деокупованих населених пунктах Харківської області. Деякі села були знеструмлені до півроку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ХОВА Олега Синєгубова.

Аварійно-ремонтні бригади підключили до живлення абонентів у селищі Чкаловському Чугуївської громади, а також у селах Артемівка та Новий Бурлук Печенізької громади.

Через постійні обстріли смт Чкаловське залишалося знеструмленим півроку, а Артемівка і Новий Бурлук були без світла чотири місяці.

Сьогодні електроенергіяє в будинках близько 5500 споживачів.

“Дякую нашим енергетикам та вибухотехнікам ДСНС за їхню працю. Наразі роботи з відновлення електропостачання тривають у селах Базаліївка та Коробочкине Чугуївського району. Крок за кроком повертаємо постраждалі громади області до нормального життя”, - сказав Олег Синєгубов.

У “Харківобленерго” розповіли, що відновлювальні роботи в Чкаловському, Новому Бурлуці та Артемівці тривали три тижні. До цього в населених пунктах працювали сапери.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському метрополітені вживають заощаджувальних заходів.

У метро тепер курсують поїзди на декілька хвилин рідше, ніж зазвичай. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Директор Департаменту інфраструктури міськради Іван Кузнєцов повідомив, що збільшено інтервал руху поїздів метро (Холодногорсько-Заводська лінія – 11 хвилин, Салтівська та Олексіївська лінії – по 13 хвилин).

Освітлення станцій метрополітену також увімкнено наполовину, частково відключать вентиляцію (що не позначиться на комфорті пасажирів). Для зручності пасажирів у метро продовжують працювати ескалатори на станціях "Пушкінська" та "Історичний музей".

Директор Департаменту повідомив, що також збільшився інтервал руху наземного транспорту, та зазначив, що новий графік руху не повинен завдати незручностей харків'янам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися