Кому війна, а кому… На Харківщині чоловік торгував контрафактними цигарками та алкоголем

Товару у місцевого підприємця вилучили на майже 86 тисяч гривень.

У деокупованому місті Балаклія правоохоронці виявили власника магазину, який здійснював торгівлю тютюновими та алкогольними виробами, без акцизу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Працівники групи реагування патрульної поліції, офіцери громади спільно з військовою службою правопорядку вилучили у місцевого спекулянта 234 літри сурогатного алкоголю, 840 пачок безакцизних тютюнових виробів на суму 85900 гривень.

Щодо 54-річного власника закладу правоохоронці склади адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловіку доведеться заплатити крупний штраф.

Зібраний матеріал направлено до суду.

LouA4JIYFH-047ICwwQjn_3Dv.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Слідчі ГУ НПХарківської області знайшли місце, де базувалися російські військові та гатили по мирним містам та селам Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого управління главку поліції області Сергія Болвінова.

За повідомленням правоохоронців, Харківщина піддавалася обстрілам не лише з території РФ, а й з тимчасово окупованих населених пунктів області – зокрема одна з таких позицій знаходилася за Липцями, поруч з дамбою Трав’янського водосховища.

Як виявили слідчі, місце, звідки гатили по Харкову і області, а також штаб рашистських окупантів розташовувався в колишній базі відпочинку. У підвалах будинку проживали російські військові, там вилучені відбитки пальців, зразки ДНК та їх речі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися