Харківщина: сталися пожежі через обстріли та цигарки – є загиблі та постраждалі

За добу рятувальники області виїжджали на пожежі 13 разів.

Минулої доби в області сталося 13 пожеж, чотири з яких – внаслідок обстрілів російськими військами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, по одній пожежі, через влучання російських ракет і снарядів, трапились в Харківському, Куп'янському, Чугуївському районах області, а також у Київському районі Харкова. Горіли два приватні житлові будинки, автомобіль і підприємство.

Дві пожежі сталося через необережність під час паління вдома. Через це загинули двоє чоловіків. Перший випадок трапився о 09:13 у м. Мерефа Харківського району, другий – о 18:15 в м. Ізюм Ізюмського району.

Жертвами власної необачності стали відповідно чоловіки 65-ти і 76-ти років. В обох випадках горіли домашні речі у квартирах. Обидві пожежі оперативно були ліквідовані силами підрозділів ДСНС.

Вже 22 жовтня о 05:34 трапилась пожежа в приватному будинку через загоряння газової плити, через що 82-річна жінка отримала опіки. Подія сталась у приватній оселі у селі Коробочкине Чугуївського району. Причина загоряння встановлюється.

Піротехнічними підрозділами ДСНС продовжується незупинна робота по розмінуванню де окупованої території Харківщини: протягом доби вилучено та знешкоджено 803 вибухонебезпечні предмети.

s2gu4lKRdhUeidztbwB_uakoQ.jpg

8Cz500ogM5VHHTA00U8IuHnXP.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 21 на 22 жовтня росіяни завдавали ударів поХаркову та Харківській області. Поранення внаслідок обстрілів отримали 14 людей.

В обласній екстренці повідомляють, що від обстрілу було поранено та госпіталізовано чоловіка 45 років у Богодухівському районі, жінку 54 роки з Куп'янського та чоловіка 56 років із Харківського району.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися