У Старому Салтові виявили тіла двох чоловіків, яких перепоховають належним чином

На Харківщині продовжують ексгумувати тіла загиблих під час воєнних дій.

Чоловіки померли під час бойових дій у смт. Старий Салтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Так, 73-річний чоловік помер на території садового товариства в травні. Сусіди поховали його біля свого будинку. Провести першочергові слідчі дії на території товариства було неможливо через інтенсивні обстріли росіянами населеного пункту та прилеглих територій. 19 жовтня поліція провела ексгумацію тіла. Причини смерті встановить судово-медична-експертиза.

Того ж дня поліцейські виявили на території домоволодіння в смт Старий Салтів стихійне поховання. Як з’ясувалося, там похований 47-річний власник будинку, який загинув наприкінці травня під час ворожого обстрілу селища. Під час проведення слідчих дій слідчими СВ ВП №1 Чугуївського районного управління, з додержанням вимог чинного законодавства, провели ексгумацію та направили тіло до моргу для встановлення причини смерті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

ia1RzzWJ78B0iGcGBmibDJxRg.jpeg

ZIjzAr9TVcxZ4lmi8_hSiVv1N.jpeg


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Минулої доби вобласті сталося 13 пожеж, чотири з яких – внаслідок обстрілів російськими військами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, по одній пожежі, через влучання російських ракет і снарядів, трапились в Харківському, Куп'янському, Чугуївському районах області, а також у Київському районі Харкова. Горіли два приватні житлові будинки, автомобіль і підприємство.

Дві пожежі сталося через необережність під час паління вдома. Через це загинули двоє чоловіків. Перший випадок трапився о 09:13 у м. Мерефа Харківського району, другий – о 18:15 в м. Ізюм Ізюмського району.

Жертвами власної необачності стали відповідно чоловіки 65-ти і 76-ти років. В обох випадках горіли домашні речі у квартирах. Обидві пожежі оперативно були ліквідовані силами підрозділів ДСНС.

Вже 22 жовтня о 05:34 трапилась пожежа в приватному будинку через загоряння газової плити, через що 82-річна жінка отримала опіки. Подія сталась у приватній оселі у селі Коробочкине Чугуївського району. Причина загоряння встановлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися