На Харківщині за добу виникло 3 пожежі у результаті ворожих обстрілів

Рятувальники доставили 28 т води мешканцям міст Куп'янська та Ізюма

За минулу добу з 22 по 23 жовтня фахівці Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

За минулу добу рятувальники виконали 21 оперативний виїзд, з яких: 

8 – на боротьбу з пожежами, з них 3 відбулося внаслідок бойових дій;

1 – на аварійно-рятувальні роботи;

7 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальним службам;

5 – інших виїзди.

Усі 3 займання трапилися у наслідок влучанням російських ракет і снарядів у Чугуївському районі області. Пожежі були у двох приватних житлових будинках та на виробничому підприємстві.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби вилучили та знешкодили 803 вибухонебезпечні предмети.

А мешканцям міст Куп'янська та Ізюма рятувальники привезли 28 т води.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу з 22 по 23 жовтня російській військові обстрілювали м. Вовчанськ, а також населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів області.

У Куп'янському районі у результаті обстріл є постраждалий. У обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що з пораненнями госпіталізовано 66-річного чоловіка.

До того ж минулої доби енергетичні об’єкти України знову потрапили під обстріл російських окупантів. Терористи пошкодили магістральні мережі західних регіонів. Через це було відсутнє світло на Харківщині.

За попередніми даними НЕК "Укренерго", масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня. "Укренерго" вимушено застосовує обмеження енергопостачання в ряді областей, у тому числі й у Харківській.



Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися