На Харківщині можливі перебої зі світлом через обстріли енергетичної інфраструктури

Відновлення займе не більше чотирьох годин.

Енергетичні об’єкти України знову потрапили під обстріл російських окупантів. Терористи пошкодили магістральні мережі західних регіонів. Через це відсутнє світло на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За попередніми даними НЕК "Укренерго", масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня. "Укренерго" вимушено застосовує обмеження енергопостачання в ряді областей, у тому числі і у Харківській.

Повідомляється, що частково відсутнє світло у Мереф'янській, Нововодолазькій, Дергачівській, Люботинській, Лозівській, Богодухівській, Валківській, Зміївській громадах.

Термін відновлення залежатиме від ситуації в енергосистемі, але, попередньо, не більше 4 годин.

"Спеціалісти роблять усе, щоб якнайшвидше повернути електропостачання", – зазначили в ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 21 на 22 жовтня росіяни завдавали ударів по Харкову та Харківській області. Поранення внаслідок обстрілів отримали 14 людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, російські загарбники вдарили ракетами двічі по обласному центру приблизно о 8:05 та о 10:15, ймовірно використовуючи ЗРК С-300. Снаряди влучили в об'єкт промислової інфраструктури м. Харків. Внаслідок цих двох ударів, за уточненими даними, поранення загалом отримали 11 людей. Очільник області повідомив, що один із поранених у важкому стані, стан інших людей медики оцінюють як середній.

Минулої доби в області сталося 13 пожеж, чотири з яких – внаслідок обстрілів російськими військами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, по одній пожежі, через влучання російських ракет і снарядів, трапились в Харківському, Куп'янському, Чугуївському районах області, а також у Київському районі Харкова. Горіли два приватні житлові будинки, автомобіль і підприємство.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися