Росія обстріляла Харківщину 25 жовтня: є руйнування та поранені

За допомогою звернулося четверо поранених.

За минулу добу ворожі російські війська продовжували гатити по мирному населенню Харківщини. Були обстріляні міста Куп'янськ та Вовчанськ, а також міста і села у Куп'янському, Чугуївському, Харківському, Богодухівському та Ізюмському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ракетним ударом, вірогідно ракетами С-300 окупанти пошкодили адміністративну будівлю у місті Куп’янську. Зазнав руйнувань житловий будинок у Дворічанській громаді, там сталася пожежа через обстріли. Без постраждалих.

Як повідомляють в обласному Центрі екстреної медичної допомоги, поранено 36-річного тракториста, мешканця Золочівської громади Богодухівського району, його було госпіталізовано.

Також до медиків за допомогою звернулися троє поранених людей, що отримали травмування в Куп’янському районі напередодні.

Піротехніки ДСНС продовжують очищувати територію Харківської області від вибухонебезпечних предметів. Минулої доби було знешкоджено 455 таких небезпечних одиниць.

8c5A3NnH8ZPxJgFm6h4_ewd1L.jpg

TvIT3osAsoVS20PtzV7HrDS4I.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Протягом доби з 24 по 25 жовтня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС виїжджали на чотири пожежі, одна з яких сталася внаслідокворожих обстрілів російськими військами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

24 жовтня о 15:45 ворожі обстріли спричинили пожежу у житловому приватному будинку у селищі Дворічна Куп‘янського району. Будинок горів по всій площі приблизно 150 квадратних метрів.

Щоб ліквідувати пожежу, рятувальники ДСНС застосували чотири одиниці пожежно-рятувальної техніки, а також боролися з вогнем 20 чоловік особового складу ДСНС. О 18:40 пожежу було ліквідовано. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися