Обстріл Куп’янського району: горів житловий будинок

Рятувальники ліквідували пожежу на площі 150 квадратних метрів.

Протягом доби з 24 по 25 жовтня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС виїжджали на чотири пожежі, одна з яких сталася внаслідок ворожих обстрілів російськими військами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

 24 жовтня о 15:45 в результаті ворожих обстрілів селища Дворічна Куп‘янського району сталася пожежа на території приватного житлового домоволодіння.

Вогнем охопило житловий будинок на площі 150 квадратних метрів. До ліквідації пожежі було залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС.

О 18:40 пожежу було ліквідовано. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

LhjLxecWjJIeVdxUuZ3OxGbs7.jpg

Zh5vRag59y-TnT1Fm1zLG75vU.jpg

y6-r-BjdJo_PyEktpcdZGBbkZ.jpg

FCIwb_-ds8ndlcfPIpD1DbX4I.jpg

GvcoQmNrWgOgwvrxPpIweLddn.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За минулу добу з23 на 24 жовтня рятувальники виїжджали на вісім пожеж, три з яких сталися в наслідок бойових дій на Харківщині. Усі три займання трапилися у наслідок влучанням російських ракет і снарядів у Чугуївському районі області. Пожежі були у двох приватних житлових будинках та на виробничому підприємстві.

21 жовтня представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста передали до Харківського гарнізону ДСНС дві автоцистерни, за допомогою яких є можливість доставляти питну воду населенню Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Начальник ГУ ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв висловив слова вдячності представникам Червоного Хреста за вагому підтримку харківських рятувальників, щодо укріплення матеріально-технічної бази гарнізону ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися