Волонтери подарували рятувальникам Харкова «ідеологічну зброю»

Скляна «марка» прикрасила стіни главку ДСНС Харківської області.

Декоративну скляну "марку" під назвою "красная площадь – мєсто для курєния" харківські волонтери презентували начальнику Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександру Волобуєву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Автор ідеї "ідеологічної зброї" дизайнер, волонтер та засновник дизайнерської компанії Plus Object Сергій Фомічьов зазначив, що рятувальникам презентували "марку" під щасливим №5. Перші екземпляри були передані Президенту України Володимиру Зеленському, Офісу Президента та начальнику Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову.

Також автор має надію, що його витвір матиме можливість втілитися у справжню марку. Ескіз своєї "марки" подали на конкурс, який проводить "Укрпошта".

ZNqr-Fc9yOrHphvzGIDj3Rfng.jpg

9Zxi-HsGJ4xh65gmnX2jq8Z6U.jpg

kdQpw92JK7ZKjM4KfcwwbnAxk.jpg

Po6q9WMDQkjvKgA_fJedJRLFH.jpg

aVfHaaUcxadjzK5WYywyo4SlS.jpg

tUR0oWypRyKNyrR8bmsfCygS5.jpg

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

3 жовтня, на базі 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Харківській області відбулося спецпогашення марок, сюжетом для яких сталигероїчні будні харківських рятувальників під час війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ГУ ДСНС України в Харківській області.

Автором ідеї стала Юлія Клименюк, яка створила аркуш з 9-ма марками, об'єднаних загальною назвою "Харків — місто героїв". Ідея має на меті популяризацію героїв, що не тримають в руках зброю. "Герої без зброї" – саме так прозвали українських рятувальників під час війни. Свою готовність до самопожертви заради порятунку інших вони неодноразово доводили під час бойової роботи в період війни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися