На Харківщині відновили водопостачання у майже 500 звільнених населених пунктах

Електропостачання відновили у 260 деокупованих населених пунктах

У деокупованих населених пунктах Харківської області тривають ремонтно-відновлювальні роботи. Загарбники під час тимчасової окупації знищили мережі газо-, водо-, електропостачання. Після деокупації ремонтні бригади відновлюють критичну інфраструктуру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

Він розповів про результати відновлення критичної інфраструктури Харківщини. Спеціалісти відновили:  

• газопостачання - у 237 населених пунктах 

• електроенергію - 260 населених пунктів

• водопостачання та водовідведення - 427 населених пунктів

• послуги мобільного зв’язку та інтернету - 160 населених пунктів.

Також Кирило Тимошенко повідомив, що відновлені об'єкти у Миколаївській, Одеській, Рівненській областях, пошкоджені внаслідок ракетних ударів минулого тижня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині відновлюють автобусні маршрути. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що наразі  перевізники здійснюють рейси до населених пунктів семи звільнених громад. Автобусами із Харкова можна дістатися Куп’янська, Вільхівки, Слобідського, Новопокровки, Чугуєва, Малої Рогані, Черкаської Лозової, Елітного та Кутузівки. З Чугуєва автобуси курсують до Малинівки та Чкаловського. За словами Олега Синєгубова, найближчим часом відновлять автобусні маршрути: Харків – Ізюм та Харків – Липці. Також на звільнених територіях Харківщини тривають роботи з розмінування, відновлення автомобільних доріг та мостів, зведення тимчасових переправ.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися