У Харкові до Дня автомобіліста відзначили водіїв міського транспорту та дорожників

Ігор Терехов нагородив комунальників, які щодня працюють на благо міста та харків’ян.

Прийом на честь Дня автомобіліста та дорожника відбувся 27 жовтня у Харкові. Про цеповідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав із професійним святом водіїв швидкої та невідкладної медичної допомоги, водіїв тролейбусів, трамваїв, кондукторів, працівників міських депо, КП "Харківський метрополітен", КП "Харків-Сигнал", КП "Міськелектротранссервіс", КП "Шляхрембуд", КП "Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації".

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків під час воєнного стану мер вручив їм Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та Подяки міського голови.

"Ми з вами переживаємо дуже важкий воєнний час. Коли на початку війни фактично перестав ходити транспорт, багато хто з вас розвозили гуманітарну допомогу людям, бо все було закрито. Хтось із вас працює водієм на "швидкій" та рятує життя, хтось здійснює перевезення, тут є ремонтники, які обслуговують транспорт. Кожен з вас на своєму місці робить все, щоб наше місто жило більш-менш повноцінним життям. Слова подяки та низький уклін за вашу працю. Ми обов'язково переможемо, тому що такі люди, як ви - це дух, воля та сила нашого міста. Найшвидшої перемоги та миру!" - зазначив Ігор Терехов.

Присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання.

Зазначимо, що День автомобіліста і дорожника відзначається в Україні щорічно в останню неділю жовтня.

2_A-aMKNG71hWS-Wzh2b-mBYr.jpg

p2b3ShZ0CNg2vZrLmG0aPvUDY.jpg

myJnemkOBN2FY37Z6GxVUQUHa.jpg

Ns4KbvTNGEDPDT-vnb6nHs0yz.jpg

cwRY88D2TGOyL8j8PjpmiWfWI.jpg

sB-_1WnNH8Fywep2FqfyBzBIV.jpg

KiuDsYEMkdVAbNBhHi9x9hBCo.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Автобус №69е "Пр. Жуковського – ст. м."Університет" почав курсувати сьогодні, 28 жовтня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, введення маршруту пов’язано з необхідністю забезпечити перевезення мешканців сел. Жуковського, мікрорайонів Шишківки та Помірок на період воєнного стану.

Автобус №69е курсуватиме так: пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури - вул. Чкалова - вул. Лісопаркова - вул. Рудика - Харківське шосе - вул. Сумська - пр. Незалежності - ст. м. "Університет"; у зворотному напрямку: пр. Незалежності - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська і далі за маршрутом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися